WE ALL LOVE 80’s & 90’s


Onze grote zaal wordt weer omgetoverd tot 's-lands beste 80's & 90's party!

Vanvond presenteert Radio Veronica in De Effenaar de volgende editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s! Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangeklede Effenaar.

WE ALL LOVE 80’s & 90’s neemt je weer mee terug in de tijd naar de hoogtijdagen van The Pointer Sisters, Kurt Cobain en Ron’s Honeymoonquiz! Terugverlangen naar de muzikale helden van de jaren 80 en 90 hoeft niet meer, ze komen allemaal voorbij tijdens WE ALL LOVE 80’s & 90’s. Maak de dansvloer onveilig en ga als vanouds uit je dak op ‘Material Girl’ van Madonna, dans op ‘Billy Jean’ van Michael Jackson en rock met Kiss op ‘I was made for loving you’. De VJ’s van WE ALL LOVE 80’s & 90’s bezorgen je de beste flashbacks naar de tijd waarin je op tijd thuis wilde zijn voor The A-Team en Dommel en Semafoor de helden van het beeldscherm waren. Zoek dus je zweetbandjes op, doe je beenwarmers aan en kom naar De Effenaar!

Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.