Campingdisco


party party!


Lustige Lola + De Grote Donnie, Vinnie en Sjakie Show + Excuses


Daar is ie weer!! De Campingdisco komt je zomer aanzwengelen in onze kleine zaal!

De Campingdisco pakt weer uit deze zomer! Hysterische rijen, uitverkochte toestanden, teenslipper-galore en de laatste retro badmode, daar draaien de trouwe Campingdisco-gangers hun handjes natuurlijk allang niet meer voor om. Dus het wordt er weer zo eentje, hebben wij besloten. Met horten en stoten komt de zomer weer tot leven, maar wij trekken 'm met geweld dat geboortekanaal door zodat 5 juni de zomerhitte all over the place is! Trek je blitste waterschoenen aan, je speedo mag er ook weer zijn en de duikbril is dit jaar een absolute must.

Eindelijk staan ze dan op de Campingdisco; De Grote Donnie, Vinnie en Sjakie Show! Ja ja, je kent ze vast wel van hun acapella versie van Day 'n Night van de Crookers en hun dansvloerhit "Koffee was up". Alles wat ze maken en doen is heet en hard!! Je krijgt een masterclass kapot gaan en zweten van deze jongens, en zorg voor een plekje vooraan, voor de full on experience van deze live dj show!!

Je lievelingslustige Lola draait voor één keertje zonder wederhelft Weltschmerz. Dat belooft wat, want als de kat van huis is.. dan knalt ze je nog harder de dansvloer over!! Met haar nieuwe schwung van disco, electro-opvoeding en cultliefde voor de 90's, draait Lola strak als een bikinilijntje!!

Als opener van de Campingdisco krijg je Amsterdams jong dj en producers talent Excuses voor je kiezen. Zij gaan hard, dus jij komt vroeg en verder kan ik er enkel aan toevoegen dat het dak er 5 juni weer keihard afgaat!

Er is Super Mega Badminton, de Bingo van Suzy en genoeg tijd om even een kaartje naar huis te sturen.
Lief zijn!
Eenheidsworst