You Me At Six


Enige NL show! poppunk / powerpop / emocore Bezoekers onder de 14 jaar krijgen alleen toegang als ze worden begeleid door een volwassene. Er kan om legitimatie gevraagd worden.


+ MakeBelieve + Canterbury


You Me At Six
Was 2009 het jaar dat You Me At Six (YMAS) doorbrak, 2010 wordt het jaar dat de Britse rockband heel groot gaat worden. Althans, daar heeft het met de nieuwe plaat ‘Hold Me Down’ alle schijn van.

You Me At Six begon de grote zegetocht vorig jaar in januari in onze kleine zaal waar zo’n 300 enthousiaste kids keihard uit de plaat gingen. Vervolgens speelde de band op grote festivals zoals Pinkpop en Groezrock om na de zomer de studio in te duiken voor het vervolg op het debuut ‘Take of Your Colours’.

Met de nieuwe plaat op zak gaat de band voor de volgende grote stap. In thuisland UK staat de band inmiddels geboekt voor alle grote rockfestivals en verkoopt de band de clubs binnen mum van tijd uit. Ook de VS wordt dit voorjaar niet overgeslagen, want YMAS gaat mee op de bekende Vans Warped Tour.

Muzikaal  moet je YMAS plaatsen tussen de poppunk van bands als All Time Low, Kids in Glass Houses en Good Charlotte. Powerpop met catchy refreintjes en stevige gitaren is  het recept waarmee You Me At Six de wereld gaat veroveren.

MakeBelieve
Je zou het bijna niet geloven als je ze ziet en hoort spelen, maar toch bestaat MakeBelieve pas vier jaar. Het vijftal uit Groningen is hard op weg om zich een plek te verwerven aan de top van de Nederlandse poprock scene.

Van januari tot en met begin april 2010 tourt de band samen met Destine en Only Seven Left door het land, alle venues zijn van tevoren al volledig uitverkocht. Onlangs bombardeerde radiozender 3FM de band tot “3FM Serious Talent” voor de maanden april en mei. Hun debuutsingle “From the Start” is al veelvuldig te horen in de ether. De band is net klaar met het opnemen van de nieuwe videoclip voor “ From the Start”. Helemaal geschoten in HD.

Als klap op de vuurpijl heeft de band onlangs te horen gekregen dat ze deze zomer op het befaamde Hongaarse festival Sziget zal spelen!