BrokeNCYDE + Jeffree Star


crunkcore / screamo / electropop


+ Synthetic Season


Eindelijk!!!! De allereerste Nederlandse clubshows van de twee vetste Amerikaanse crunkcore acts van dit moment worden een feit!
Vanavond kun je keihard uit je plaat gaan met deze ubergeile dubbelbill van de mafkezen BrokeNCYDE en transgender Jeffree Star.

BrokeNCYDE
Het Amerikaanse kwartet BrokeNCYDE zijn de vaandeldragers van wat tegenwoordig crunkcore genoemd wordt. Na diverse mixtapes en de BC13 EP verscheen afgelopen jaar de langverwachte debuutplaat 'I'm Not A Fan, But The Kids Like It', een kneiter van een plaat die laat horen dat de evolutie in de rockmuziek nog lang niet tot zijn einde is gekomen. Screamo, hiphop, electro en crunk, het zijn meer dan zo maar wat termen die de muziek van BrokeNCYDE omschrijven.
De plaat kreeg verschrikkelijke kritieken in de 'serieuze' pers, maar dat legt de band absoluut geen windeieren. Dit is gewoon punk voor de kids van nu. En die hebben absoluut geen boodschap aan wat zogenaamde kenners vinden. Die komen vanavond gewoon rocken. Let's get f*cking freaky now!
 


Jeffree Star


Jeffree Star
Dacht je dat je met types als Marilyn Manson alles wel zo'n beetje gehad had...welkom in de wereld van Jeffree Star, beroepsmodel, muzikant, mode ontwerper, maar vooral transgender.

Na een periode door het leven te zijn gegaan als 'internet-queen' en 'myspace-celeb', richt Star zich de laatste jaren vooral op het maken van muziek.
De muziek van Star is een mix van electropop, crunkcore en synthpop die doet denken aan 3OH!3, BrokeNCYDE en 80's electro.

Star is vooral erg populair op Youtube, waar hij naast muziekvideo's ook zijn halve privéleven met de wereld deelt. Check vooral zijn eigen kanaal eens.


Synthetic Season

Synthetic Season
De synthcrunker Synthetic Season zal vanavond zorgen voor de opwarming. Hij heeft net een nieuwe single uit, die het erg goed doet op het web. De nieuwe single wordt ondersteund door het Babycakes kleding merk, zeg maar het vetste crunkkleding merk van dit moment :-)!