Uitverkocht

We all love 80's & 90's


Zaterdag 23 januari presenteert Radio Veronica in De Effenaar de volgende editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s! Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90


WE ALL LOVE 80’s & 90’s
EFFENAAR - EINDHOVEN
ZATERDAG 23 JANUARI 2010

Zaterdag 23 januari presenteert Radio Veronica in De Effenaar de volgende editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s! Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangeklede Effenaar.

Maak je op Zaterdag 23 januari klaar voor een avond uit je dak gaan met de helden van toen! Denk jij nog vaak terug aan de tijd dat je liefdesbrieven schreef aan Take That, je cassettebandjes volstonden met ABBA en je de sterren van de hemel danste op Madonna’s ‘like a virgin’? George Michael, Aretha Franklin of de Village People… het is allemaal weer up to date op de dansvloer tijdens WE ALL LOVE 80’s & 90’s! Terwijl jij er op los moonwalkt en hiphopt nemen de VJ’s je met de meest fantastische videobeelden mee terug naar de jaren waarin Bassie & Adriaan achter de baron aanzaten en jij aan de buis gekluisterd zat voor Arnie Alberts. Trek dat jasje met schoudervullingen uit de kast, vergeet je mouwophouders niet, toupeer je kuif en kom naar De Effenaar!

De Eindhovense editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s vindt elke twee maanden plaats in De Effenaar. Gehuisvest in de binnenstad van Eindhoven biedt De Effenaar als landelijk gewaardeerde club het ideale decor voor een feestelijke avond uit. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

WE ALL LOVE 80’s & 90’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Monza Utrecht, Panama Amsterdam, De Effenaar Eindhoven en Off_Corso Rotterdam. De beste DJ’s draaien de lekkerste danceable hits uit de jaren 80 en 90. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische retro visuals.

Datum                       : Zaterdag 23 januari 2010
Locatie                       : De Effenaar, Dommelstraat 2, Eindhoven
Tijden                        : 22:00 – 04:00 uur
Minimumleeftijd          : 18 jaar
Tickets                       : vvk 10,00 euro (excl. fee), deur 12,50 euro
Presale online             : www.wealllove.com
Presale adres             : Kassa De Effenaar (Dommelstraat 2,Eindhoven)
                                 : Primera (zie: www.primera.nl)Website                     : www.wealllove.com / www.unomodo.nl