Latin brutality · Con amore edition 2010


MORE INFO SOON. HYVES: LATINBRUTALITY.HYVES.NL AGE: 18+ ! THE ORGANISATION HOLDS THE RIGHT TO REFUSE ADMITTANCE! GUESTLIST CLOSES AT: 00:30 HRS.


Sunnery James & Ryan Marciano + Lee Mortimer (UK) + Baggi Begovic + Mirwais + Apster + Rawendz + Tovaro & Jesse Jazz + Glenn Dale, hosted by mc Crown, live percussion by Jethro Angkotta


Ook in het nieuwe jaar laat Latin Brutality zich absoluut van zijn meest opwindende kant zien! Con Amore betekent ‘ met liefde’  en met veel liefde presenteert Latin Brutality haar nieuwe huisstijl. De  huisstijl was toe aan vernieuwing, de nieuwe huisstijl moet passen bij het imago van Latin Brutality: een vrouw vriendelijk, innovatieve en zomers concept!

De temperatuur zal spontaan stijgen bij Latin liefhebbers, elke keer als ze het nieuwe Latin Brutality logo tegenkomen. Vanaf januari 2010 is Latin  Brutality namelijk het vernieuwde Latin house hit van de Eindhovense Effenaar. Zo’n 5 keer per jaar zal Latin Brutality de Effenaar omtoveren  tot een tropisch paradijs. Latin Brutality is sexy en opwindend en brengt elke keer heerlijke grote, unieke namen uit de dance scène naar de Effenaar! Dance-acts die je niet zo snel tegenkomt en die op zijn minst een omweg waard zijn. Niet alleen qua line-up wordt keer op keer vet uitgepakt, daarnaast is de sfeer, geluid, geur, beeld- en lichtkunst en alles waar je verder nog gelukkiger van wordt, dik voor mekaar. Het doel met Latin Brutality  is je welkom te heten, compleet omver te blazen en je vervolgens met een glimlach van oor tot oor de tent weer uit te laten rollen. Het is maar dat  je van tevoren gewaarschuwd bent! Inmiddels gaat dit succesvolle concept het vierde jaar in, waarbij elke artiest op unieke wijze zijn passie aan het menu van Latin Brutality toevoegt. Verwacht heerlijke latin/electro house-ingrediënten, onvergetelijke specialiteiten van de nieuwe locale residents en een sfeer waar je de hele week nog op kan teren!

De eerste editie van Latin Brutality 2010 belooft er meteen één te worden om in te lijsten.  Speciale guest dj in de kleine zaal is de Londonse Lee Mortimer. Deze dj/producer staat al jaren aan het voorfront van de Engelse minimal/electro house scene. Lee Mortimer maakt geschiedenis met zijn nieuwe track in samenwerking met Laidback Luke genaamd ‘’ blau’’.

Om the Electro geweld compleet te maken is Rawendz ook terug in de effenaar.  Rawendz  is één van de meest knallende acts van Nederland. Maar niet alleen door hun geluid. Juist ook door hun stage performance. Ze zijn zeer hyped up als ze optreden en dit slaat ook over het publiek. So watch out for these guys!

Voorverkoop, zie: www.latinbrutality.nl