Enter Shikari


Helaas heeft Story Of The Year zich onverwacht terug moeten trekken uit deze tour. Zij worden vervangen door Twin Atlantic. Let op: Haribo Macht Kinder Froh begint om 20:00uur


Twin Atlantic + Haribo Macht Kinder Froh


Enter Shikari
Wat sloeg Enter Shikari een paar jaar terug in als een bom toen de vier Britten hun eerste stappen in de muziekwereld zetten. Met een tot dan toe ongehoorde mix van post-hardcore, rave, techno, drum 'n bass en metal sloeg de band iedereen keihard om de oren. Inmiddels zijn we een paar jaartjes verder. Maar de rake klappen van Enter Shikari zijn er niet minder om geworden. Sterker nog: op hun nieuwste album 'Common Dreads' laten Rou, Rob, Rory en Chris een meer volwassen geluid horen terwijl die allesomvattende, explosieve energie niet terzijde is geschoven. Op het podium is het lontje van de vier Britten nog altijd erg kort. Momenten van rust zal de band rond de lekker idiote zanger Roughton "Rou" Reynolds je in ieder geval weinig gunnen!

Twin Atlantic
Aardige kans dat je nog niet bekend bent met de hyper mix van posthardcore en indierock die deze Schotse lads gaan laten horen vanavond. Daar gaat dit jaar gegarandeerd verandering in komen!
Twin Atlantic maakte de afgelopen jaren vooral veel meters in de UK, waar ze onder meer supporten voor landsgenoten Biffy Clyro en op pad gingen met You Me At Six, Funeral For A Friend en Lostprophets.

In 2009 bracht de band haar eerste volwaardige album genaamd 'Vivarium' uit, en daarmee laat de band uiterst hitgevoelige, doch opgefokte powerpop horen met elementen uit de posthardcore en indierock. Hoog tijd voor het vaste land van Europa om kennis te maken met deze Schotten!

Haribo Macht Kinder Froh
De kers in de appelmoes, de krent in de pap, het haribo-colaflesje in de snoepzak is vandaag het kleurrijke, compleet idiote, ultraheftige Haribo Macht Kinder Froh! Laat je niet op het verkeerde been zetten door de lieve artwork van deze Utrechters: Haribo Macht Kinder Froh is als dynamiet. De zanger van Bring me the Horizon loopt al met een Haribo Macht Kinder Froh-shirt rond. Misschien volg jij deze trend vandaag na het zien van deze geweldenaars!