Agua de Annique


+ Polarskin


Agua de Annique
De keuze voor een solocarrière heeft Anneke van Giersbergen geen windeieren gelegd. Dertien jaar lang was ze voorvrouw van The Gathering. Maar die band verliet ze na al die jaren van trouwe dienst met in het vooruitzicht de vrijheid van een eigen loopbaan. Twee jaar geleden bracht ze onder de naam Agua de Annique haar eerste soloplaat 'Air' uit. Ondertussen ligt opvolger 'In Your Room' op de planken. Een minstens zo mooie plaat als het debuut waarmee ze vol zelfvertrouwen de podia langs kan reizen.
Anneke onderstreept op 'In Your Room' wat we eigenlijk al van haar wisten: ze heeft een betoverende, mysterieuze stem en heeft een strelend gevoel voor melodie. In vergelijking met The Gathering, is het materiaal van Agua de Annique wat poppier. Helderder, persoonlijker en minder gelaagd ook.
Samen met gitarist/zanger Joris Dirks, bassist Jacques de Haard (Celestial Season), toetseniste Annelies Kuijsters (ex-Krezip) en drummer Rob Snijders (Celestial Season, Kong) vormt ze op het podium een geweldige band. Met centraal de stem van Anneke, maar ook zeker niet verlegen om van tijd tot tijd een flinke pot te rocken!

Polarskin
Support vanavond is het sprankelnieuwe Polarskin.