Campingdisco


Sil Flann (Sex na Schooltijd) + Style Beats Liberation Front + Lustige Lola und Welschmerz + Vj’s Schwarzweide + Ochtendgymnastiek met Lenige Lin en Stijve Suus + Braderie


Jules Deelder zei het zo: “Als ik mijn ogen toedoe, ben ik in Honoloeloe”. Nou, doe je ogen maar gerust open, want Honoloeloe staat voor je deur! De Campingdisco staat op 4 juli weer in de Effenaar!! Ben je eigen discobal met slaolie all over je spierpartij, badminton je een weg naar het podium en SuperSoak jezelf in je eigen opblaas-zwembadje. Het zoete leven van hele avonden PingPong-en, te slappe te zoute friet eten aan het zwembad en lekker veel bloot lacht ons allemaal weer toe!

Omdat je vanaf het e3-strand meteen door moet kunnen op de Campingdisco opent Sil Flann,  Dj en host van de succesvolle Sex na Schooltijd feestjes, het feest goed en hard! Hij trekt een blik zomerse electro voor je open waarvan de sex niet tot na schooltijd hoeft te wachten.

De jongens van Style Beats Liberation Front zijn altijd klaar om te knallen en zullen niet schromen om er een tandje bij te doen! Met altijd nieuwe en verrassende beats in petto, kun je maar beter stevig in je slippers staan!! Dansen zul je.

Lustige Lola und Weltschmerz als gedoodverfde residents van de Campingdisco kunnen je als geen ander naar die orgastische vuurwerkramp in je kop brengen. Natuurlijk mede dankzij Diplo, Rye Rye, Boys Noize, The Proxy, Passion Pit, The Bloody Beetroots, M.I.A., Leila K, Tokyo Ghetto Pussy, Mariah Carey, La Roux, Fake Blood and so on!! Lola & Weltschmerz klinken van de zachte sabbel aan je oorlel tot die net iets te harde beet in je nek! Kijk maar uit voor zuigzoenen.

Lenige Lin en Stijve Suus komen je op tijd even soepel maken zodat je ledematen in het gareel blijven. Doe mee aan de Ochtengymnastiek in de avond; glimlach en heb meer plezier met je lichaam!

Vj’s Schwarzweide ondersteunen het geheel met allerlei vuige input voor de ogen! En op de nieuwe Braderie van Eenheidsworst kun je je eigen stijgerende hengst, huilende wolf of lief jong poesje op een shirt laten drukken.

En aan PingPong-genot, geen gebrek!! Een nieuwe behaarde tegenstander zal zijn opwachting op het centre court maken.

Eenheidsworst maakt je zweet nieuwsgierig naar een leven buiten je poriën.

Kom vroeg, blijf lang en ga hard!!

Warme liefde, echte liefde.

Eenheidsworst