Dubstep: Komonazmuk + Brutuzz e.a.


Dubstep Met je ticket heb je zowel toegang tot Dubstep in de kleine zaal, als ook tot Electroclashics in de grote zaal. 1 ticket, 2 feesten!


Komonazmuk (Mode, H.E.N.C.H) UK + Brutuzz (Conflict) + Gaz (Rest in Beatz) BE + Piro


Brutuzz

De Effenaar draait de lichtstad warm voor dubstep, en hoe! Vanavond zal de fundering van de kleine zaal het zwaar te voorduren krijgen tijdens de eerste dubstepavond vol dikke baslijnen!

Komonazmuk
Speciaal voor deze eerste avond komt Komonazmuk uit Bristol (UK) overgevlogen om Eindhoven kennis te laten maken met het complete spectrum van het dubstep genre. Van scheurende bassen tot diepe techno vibes, niets is deze dj en producer te gek.
Nadat hij jarenlang drum&bass produceerde ging hij vier jaar geleden overstag. De bijnaam ‘Common as Muck’ die hij als kind meekreeg van zijn moeder werd zijn artiestennaam als dubstep producer. In rap tempo bracht hij zijn producties uit op verschillende labels als Tempa en zijn eigen Mode Recordings waardoor hij zich ontwikkelde tot een zwaargewicht in de scene.
Komonazmuk is tevens een van de drijvende krachten achter H.E.N.C.H., een crew, label en een avond in Bristol, die toonaangevend en vernieuwend is voor dubstep wereldwijd.

Brutuzz
De Amsterdamse dj Brutuzz kan gezien worden als een van Nederlands beste dubstep dj’s. Hij is is er één die precies weet hoe hij de zaal los moet krijgen. Dit deed hij onder anderen naast grote namen als Caspa, Rusko, Plastician, Distance en N-Type op zo’n beetje elk relevant dubstep feest in Nederland. Brutuzz zette in zijn hometown tevens een reeks succesvolle feesten neer samen met zijn dj partner Akkachar.
Aangezien deze avond in stijl dient worden afgesloten zal Brutuzz het laatste beetje bas uit de subwoofers van de Effenaar komen wringen.

Piro & Gaz
Host van de avond is de Eindhovense dj Piro. Samen met het Belgische aanstormende talent Gaz zal hij de avond openen.