Het Foute Feest


18+


Na overweldigende voorgaande edities in het hele land komt HET FOUTE FEEST op vrijdag 17 april eindelijk naar Eindhoven! De oh zo sfeervolle Effenaar zal omgetoverd worden tot het foutste feestpaleis van Eindhoven, waar de foutste mensen in de foutste outfits dansen op de foutste muziek van de foutste DJ’s. In een zes uur durend spektakel zal een ongekende rits van de meest foute maar o-zo-lekkere hits van vroeger en nu de revue passeren. Ben jij fout? Heb je foute vrienden? En hou je van foute muziek? Dan mag je dit niet missen...

Bij HET FOUTE FEEST is niets gek genoeg! De roze pruiken, panterprint leggings en kaplaarzen vliegen je om de oren terwijl sexy duiveltjes sjansen met nerdie jongens in badjas. Dans jij regelmatig stiekem de Macarena of weet niemand van je Songfestival obsessie? Lees jij graag bouquetreeks boekjes en drink je het liefst wijn met een rietje? Deze avond kan en mag het allemaal tijdens HET FOUTE FEEST! Met je dikste gouden ketting om je nek, kauwgomballen in je mond en crocs aan je voeten hiphoppen we vanavond op MC Hammer’s “Cant touch this”, doen we de “YMCA” en gaan los met “Dirrty” van Christina Aguilera. Ook zijn de VJ’s aanwezig om je te laten meegenieten van de foutste tv-momenten. De Gouden Kooi, Patty Brard of toch Jerry Springer? Trek je foutste danceoutfit uit de kast, bel je foutste vrienden op en kom vrijdag 17 april naar De Effenaar… en beleef HET FOUTE FEEST!

Fout, fout..en nog eens FOUT! Zomaar een greep uit de foute muziek die je deze avond kunt verwachten…

Aqua – Barbie Girl
Barry Manilow – Copacabana
Anita Ward – Ring my Bell
Rene Froger – Just say hello
The Village People - YMCA
Cyndi Lauper – Girls just wanna have fun
Kool & The Gang – Celebration
Paul de Leeuw – Vlieg met me mee
Christina Aguilera – Dirrty
Spice girls - Wannabe  
Boney M – Daddy Cool


HET FOUTE FEEST is de beste avond uit met je vrienden en familie. Er is altijd wel een goede reden te verzinnen om een avond helemaal uit je dak te gaan. Net jarig geweest? Ben je misschien net vrijgezel of ben je van plan dat binnenkort weer te worden? Een stapavondje met collega’s? Of heb je gewoon zin in een hele leuke avond uit? HET FOUTE FEEST biedt jou de perfecte invulling van deze vrijdagnacht. Een feest dat je gewoon echt NIET wilt missen!