Bonaparte


electro / rock circusact sensatie!


+ Capacocha


Een bassende lampenkap? Een zingende teddybeer met een zwart oog en een oude militaire outfit? Een discobol met z'n blote billen in een string? Even in de ogen wrijven hoor! Ach, ook een lief, konijntje op het podium! En ook nog een sensueel dansende dame die de boel flink opgeilt. Plus verrekte lekkere, pakkende en opruiende muziek! Dat is Bonaparte in een notendop. Zien is geloven. Meemaken is de must. Dit missen is een doodzonde!
Dit Zwitsers/Duitse rariteitenkabinet bezorgt een totaalbeleving waarvoor je ogen, oren en dansvoeten te kort komt. Hun electro/rock/dance-punk circusact walste het Eurosonic-publiek eerder dit jaar helemaal plat. En dat gaan ze deze zondag ook doen met jou in de Effenaar!
Het mooie aan deze band is dat niet alleen de vorm, maar ook zeker de inhoud helemaal oké is. Eigenlijk is dit combo onvergelijkbaar, maar om je toch een beetje een indicatie te geven: houd je van de energie van Infadels, de gekte van Who Made Who, het euforische van Klaxons, en het surreële van Chrome Hoof? Dan gaat Bonaparte je geheid inpakken!