The Alkaholics + Jeru the Damaja + Paris + Beatnuts + Lords Of The Underground!!


Hiphop


+ Sugacane + MOD the Black Marvel + DJ’s TLM + Mass + DLP


Het Check the Rhyme Festival dat plaats zou vinden op 1 februari in de Effenaar wordt verplaatst. ThaAlkaholiks, Jeru The Damaja, Paris, The Beatnuts en de Lords Of The Underground zullen nu op 16 februari is de Effenaar optreden . De reeds gekochtekaartenvoor het festival  blijven gewoongeldig.

De redendat de organisatie het festival heeft verplaatst is ten gunste van Hip-Hop liefhebbers. “Het Check the Rhyme Festival viel oorspronkelijk in het zelfde weekend alsoptredens van CNN en Double Talk/Wildstyle,” aldus de organisatie, “we hebben nu de 2 Nederlandse data aan het eind van de Europese tour gezet, zodat mensen geen keuze hoeven te maken.”

In ander Check the Rhyme nieuws zijn er twee Nederlandse acts aan de line-up toegevoegd. Ook Sugacane en MOD the Black Marvel zullen een optreden verzorgen. Verder zijn er geen wijzigingen in de line-up en kun je nog steeds shows verwachten van ThaAlkaholiks, Jeru The Damaja, Paris, The Beatnuts en de Lords Of The Underground. Daarmee is dit festival is goed voor een héle batterij aan 80's en 90's hiphop classics! Van "The Devil Made Me Do It" of "Hip Hop Drunkies" naar "Tha Bitches" of "You Can't Stop The Prophet". Van "Chief Rocka" naar "Reign Of The Tec"!! De platen wordentijdens de twee avondenverzorgd door DJ’s TLM, Mass en DLP.

 

Hip-Hop website House of Hip Hop blijft een flinke steen bijdragen aan het Check the Rhyme Festival. Op de website www.houseofhiphop.nl kun je daarom nieuws over het Festival vinden en interviews met optredende artiesten lezen.