StuKaFeest


De afterparty van StuKaFest


Line up: onder andere Freakatronics + Melomanics


Voor de tweede keer organiseert Stichting Virus het StuKaFest in Eindhoven. Een festival dat opvalt door haar unieke en intieme sfeer. Op deze dag worden verschillende studentenkamers gevuld met muziek, theater, dans, cabaret en tal van andere optredens.

Het StuKaFest wordt afgesloten met een spetterend eindfeest in de Effenaar! Van electro tot schlagers, Freakatronics haalt alles uit de kast om de zaal op zijn kop te zetten. Deze swingende electropop met Duitstalige teksten staat garant voor een onvergetelijk optreden. Hierna zullen Melomanics voor de feestvreugde zorgen. Mensen die deze band onlangs nog ergens in het land hebben mogen aanschouwen weten dat dit zeker zal lukken. Hun livesets vol ronkende electrorock krijgen zelfs de grootste houten Klaas aan het dansen. Let wel op als je op de dansvloer staat: voor je het weet loop je tegen je favoriete artiest aan die ook net een dansje aan het wagen is!

Kaarten zijn enkel te koop bij Stichting Virus in de Studentencentrum De Bunker aan de J.F. Kennedylaan 3 tijdens werkdagen van 12.30 uur tot 15.00 uur.