We all love 80's & 90's


De voorverkoop is uitverkocht, maar er zullen vanaf 22:00 uur nog kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn!


Op vrijdag 13 maart presenteert Radio Veronica in De Effenaar de volgende editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangeklede Effenaar!

WE ALL LOVE 80’s & 90’s duikt op vrijdag 13 maart weer in het verleden alsof het de dag van gisteren was dat Wham! en The Village People de hitlijsten bestormden. Verlang jij ook zo terug naar de tijd dat je urenlang zoet was met je rubik cube, je een apart laatje met schoudervullingen had en je eerder opstond om je kuif te touperen? Het is allemaal weer up-to-date tijdens WE ALL LOVE 80’s & 90’s! Maak de dansvloer onveilig op ‘Holiday’ van Madonna, ga uit je dak met Prince en dans de longen uit je lijf op ‘Think’ van Aretha Franklin. Terwijl jij ‘the locomotion’ laat zien nemen de VJ’s je met de meest fantastische videobeelden mee terug naar de tijd waarin je aan de buis gekluisterd zat voor The Knight Rider en alle avonturen van Bassie & Adriaan op de voet volgde. Zoek dus je beenwarmers op, laat je bakkebaarden staan en kom naar De Effenaar!

De Eindhovense editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s vindt elke twee maanden plaats in De Effenaar. Gehuisvest in de binnenstad van Eindhoven biedt De Effenaar als landelijk gewaardeerde club het ideale decor voor een feestelijke avond uit. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.