Supersuckers + Nashville Pussy


rock / garagepunk / country


+ Hummingbirds + Peter Pan Speedrock dj-set


De eerste dag van februari begint goed met een op en top rock n roll festijn! Jawel hoor, Eddie Spaghetti en zijn kornuiten komen naar Eindhoven en nemen hun vrienden uit Nashville mee. Dat belooft een avondje keihard rocken, bier drinken en nog harder rocken!

Supersuckers
Opgericht in 1988. De band met cultheld Eddie Spaghetti in de gelederen draait alweer twintig jaar mee in de rock n roll business. En terecht, want de band behoort nog steeds tot een der groten der aarde. Dat zeggen wij niet alleen, maar wordt ook beaamd door artiesten als Eddie Vedder, Lemmy en Steve Earle. En tja, als Lemmy het zegt…dan is het gewoon waar! Muzikaal zoekt de band het brede spectrum van de rock op. Van rauwe rock naar vuige garagepunk naar country, de band is in deze uniek in zijn soort.


Nashville Pussy

Nashville Pussy
Onvermoeibaar als ze zijn stort Nashville Pussy zich van de ene in de andere tour. Spelen tot je er letterlijk ooit bij neer gaat vallen lijkt het motto van de band. En iedere dag weer een topshow neerzetten. Het is maar weinigen gegeven. Gelukkig mogen we in Eindhoven eens in de zoveel tijd weer genieten en los gaan op de rauwe garage en cow punk van dit illustere gezelschap. Verwacht bloed, zweet en heel veel bier. En tieten.


Hummingbirds

Hummingbirds
Zet drie fanaten op het podium en kijk en luister naar hun punkblues…Zie daar de perfecte opener van een mooie avond in de Effenaar!

Hummingbirds wisten vorig jaar al zwaar te overtuigen als support van Jon Spencers Heavy Trash. Van dat optreden is onlangs een live vinylplaat verschenen met de simpele doch krachtige naam “Humpin’ and thumpin’ at the FNR”. Nu op naar de volgende live LP…ook hier opgenomen natuurlijk!

Peter Pan Speedrock dj-set
Om de avond compleet te maken hebben we de boys van Peter Pan Speedrock gestrikt voor een speciale dj-set! De speedrockers zullen hun favoriete rockplaten ten gehore brengen. Als dat geen slagroom op de toch al rijk gevulde taart is...!