We all love 80's & 90's


80s & 90s. Toegang voor 18 jaar en ouder, legitimatie verplicht.


Op vrijdag 14 november presenteert Radio Veronica van 22:00 uur tot 4 uur in De Effenaar de volgende editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangeklede Effenaar.

WE ALL LOVE 80’s & 90’s neemt je deze avond mee terug naar toen, toen alles beter was, toen je stiekem verliefd was op Prince en toen je flippoverzameling heilig was. Verlang jij ook zo terug naar de tijd dat je uit je dak ging op ‘Like a virgin’ van Madonna en er vrolijk op los moonwalkte en hiphopte? Het is allemaal weer up to date tijdens WE ALL LOVE 80’s & 90’s! Ga los op de dansvloer en dans als vanouds op alle grote hits van Nena, Wham!, The Beasty Boys, Michael Jackson en de vele andere muzikale helden die de jaren 80 en 90 rijk waren. De VJ’s van WE ALL LOVE 80’s & 90’s bezorgen je de beste flashbacks naar de tijd waarin je thuisbleef voor Ducktales en gered wilde worden door The Flying Doctors. Trek dus je housebroek aan, doe je klaparmband om en kom naar De Effenaar!

De Eindhovense editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s vindt elke twee maanden plaats in De Effenaar. Gehuisvest in de binnenstad van Eindhoven biedt De Effenaar als landelijk gewaardeerde club het ideale decor voor een feestelijke avond uit. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

WE ALL LOVE 80’s & 90’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Speakers Delft (eerste vrijdag), Winkel van Sinkel Utrecht (eerste zaterdag), Le Paris Den Haag (eerste vrijdag), Panama Amsterdam (laatste zaterdag) en Off Corso Rotterdam (laatste zaterdag). De beste DJ’s draaien de lekkerste danceable hits uit de jaren 80 en 90. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische retro visuals.

Extra voorverkoop adressen :

Online:  www.wealllove.com                

Primera (alle winkels in Nederland / www.primera.nl)