Indie Disco: Robotrock


Indie Disco is dé stapavond voor iedere liefhebber van alternatieve en dansbare gitaarrock! Gratis toegang voor bezoekers van het concert van ZzZ!


Robotrock + vj's Schwarzwald & Herteweide


Yeah, in deze feestelijke decembermaand ook een feestelijke indie disco! Direct na afloop van het concert van zZz barst het rockende dansfeestje los. Vanavond hebben we het duo RobotRock uit Amsterdam te gast, bij CampingDisco bezoekers ook wel bekend van hun set tijdens de CampingDisco in de Effenaar onlangs.

RobotRock draait van Indie tot Electro en van Rock tot Disco. Dansbaar met een vuig randje, zonder afgezaagd te zijn. RobotRock laat Leila K headbangen met Autokratz, zZz beuken met A-Ha, Siouxie & The Banshees moshen met Digitalism, Black Ghosts flirten met Annie. RobotRock houdt niet van jazzy en loungy, wel van poppy en herrie!

RobotRock is een dj-duo, bestaande uit Andy Royd en Atomica. Ze leerden elkaar kennen in Amsterdams beste platenzaak Concerto, waar ze beiden werkzaam zijn. Ongeveer in 2004 (zeker weten doen ze het niet meer) begonnen ze afzonderlijk met dj’en, maar al snel besloten ze hun krachten te bundelen. Want twee weten meer dan één en twee maken een beter feest dan één. En dat deden ze al met succes in onder meer Paradiso, Lowlands, Club 8, Effenaar, Mysteryland, Stubnitz, Winston Kingdom,  Melkweg, Flexbar en Studio 80.

Andy Royd is een gewezen rocker die meer en meer van elektronisch kabaal is gaan houden, maar zijn roots niet vergeet. Atomica is het jonge brutaaltje die een dansvloerkraker van mijlenver herkent!

Verwacht dus de verse hits van Kaiser Chiefs, Ting Tings, Five o Clock Heroes en Keane, naast de nieuwste rockende danskrakers en coolste klassiekers!

Bezoekers van het concert van zZz hebben gratis toegang tot de Indie Disco. Wel zo tof dus om ook eerst het concert van zZz mee te pikken!