Indie Disco


Indie Disco is dé stapavond voor iedere liefhebber van alternatieve en dansbare gitaarrock! Bezoekers van het concert van Elbow hebben gratis toegang!


Melomanics Night Sessions + dj's Kiss Kiss & Bang Bang + Vj's Schwarzwald & Herteweide


Tijdens de Indie Disco van november presenteren we je een gevarrieerd programma met een cool live-project van Melomanics, de kick-off van een nieuwe indieliefde achter de cd-decks en local vj-heroes Schwarzwald & Herteweide!

Melomanics Night Sessions
In april van dit jaar bracht Melomanics een remix album uit van eerder uitgebracht werk. Het album staat bol van de dansvloer knallers. Het rockt, het raved en het doet je bewegen. De band werd er zelf ook dusdanig enthousiast van dat ze besloten om deze remixen live te gaan brengen. Tijdens de najaarstour komen ze maar al te graag naar Eindhoven, waar ze immer een graag geziene gast zijn (remember Koninginnedag 2007?). Hoe die remixes klinken? Check ze hier!


Melomanics

Kiss Kiss & Bang Bang
Duo's bestaande uit een man en vrouw zijn heden ten dage eerder regel dan uitzondering. Dus kon Eindhoven niet achterblijven en kunnen wij vanavond het debuut presenteren van Kiss Kiss & Bang Bang, een indie-collaboratie van twee fanatieke dj's. De een herken je vast als de helft van The Longmen, terwijl de ander met grote regelmaat opduikt als concert- en party dj in onder meer 013, Effenaar en Plein79.
Vanavond brengen ze je vast en zeker de verse waar van Friendly Fires, Kings of Leon, MGMT en The Ting Tings, maar ook knallers van weleer zullen niet ontbreken. Franz Ferdinand, Oasis, Bloc Party blijven altijd fijn namelijk!

Vj's Schwarzwald & Herteweide zullen vanaf heden het visuele aspect tijdens de Indie Disco voor hun rekening nemen. Bezoekers van de Campingdisco zullen deze local vj-helden uiteraard kennen. Hardwerkende heren met een gevoel voor het oog op de dansvloer. Want het oog wil ook wat, he!

Oh ja, vanavond staat de geweldige band Elbow in onze grote zaal. Bezoekers van het concert van Elbow krijgen gratis toegang tot de Indie Disco. In tijden van economische crisis toch een mooie meevaller, nietwaar?