Dommelsch Clash of the Cover Bands: 1e Halve Finale


Let op! Voorverkoop alleen via www.theclashofthecoverbands.com. Op de dag van het concert vanaf 15.00 uur ook kaartverkoop via de dagkassa van de Effenaar!


FOURPLAY + Gunz n' Rozes + Transistor+ STASH + Groovers + Pocket Full of Blues + Lock Nine + M-Way-6


The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso is al ruim vier jaar de grootste jaarlijkse bandcompetitie van Nederland. Elk jaar strijden honderden coverbands op de beste poppodia om de 'The Clash of the Cover Bands Awards' met de bijbehorende titels ‘Beste coverband van Nederland’ (vakjury) en ‘Populairste coverband van Nederland’ (publiek).

The Clash of the Cover Bands staat voor unieke avonden voor de liefhebbers van livemuziek, waarbij de kwaliteit van de performance voorop staat. Voor de bezoeker een absoluut feest der herkenning!

Vanavond met:

FOURPLAY
Gunz n' Rozes
Transistor
STASH
Groovers
Pocket Full of Blues
Lock Nine
M-Way-6

Vanaf de tweede ronde worden de live-optredens professioneel digitaal opgenomen en het beste nummer van elke band geproduceerd tot single waar elke dag op gestemd kan worden op www.theclashofthecoverbands.com voor ‘The Clash Hitlijst’. De winnaar van ‘The Clash Hitlijst Award’ zal ook te zien zijn op het grootse jaarlijks terugkerende festival ‘Leidseplein LIVE’ in Amsterdam. Een entreebewijs voor The Clash of the Cover Bands geeft recht op een stem op jouw favoriete band, waardoor die een extra kans krijgt op een plaats in de volgende ronde.