Club 3VOOR12 Eindhoven


lekker rocken en dansen!


Sweet Assembler + Vox von Braun + Brawnheads + The Longmen + Mproductions


Voor de vierde keer zal de 3V12 Eindhoven club avond losbarsten. Met een gevarieerde line up op wordt de liefhebber van goede muziek bediend met het beste uit de eigen regio en daarbuiten. Met drie bands in de kleine zaal en een dans collectief in de foyer waan je, je op pinkpop of lowlands. Zo kan iedereen alvast oefenen voor het aankomende festivalseizoen.

Brawnheads
De eerste band die we voorstellen zijn de Brawnheads. Deze 5 mans formatie uit Boxtel kent een sterk eigen indie rock geluid die de ene keer doet denken aan een act als The Sugarettes een volgend nummer aan Bloc Party met hier en daar een snufje Interpol. Het karakteristieke stemgeluid van leadzanger Fons van Heesch maakt deze band echter net even wat anders dan andere bands. We zijn daarom ook erg trots dat ze onze clubavond hebben uitgekozen voor hun eerste optreden in Eindhoven.

Vox von Braun
Uit Groningen kom de viermansformatie Vox von Braun. De band rondom ex-Gluemen Wymer Vaatstra maakt broeierige, en rijkelijk gruizige feedbackpop met nummers over meisjes, verlangens en hopeloze situaties.


Vox von Braun


Sweet Assembler
Het is alweer twee jaar geleden dat de mannen van het Eindhovense Sweet Assembler op het podium stonden van de Effenaar. De heren hebben in de tussen tijd alles behalve stil gezeten. Met optredens door het hele land en ver daarbuiten oogstten ze met hun mix van rock, pop, experimental en psychedelica veel lof van zowel publiek als pers. De totaalbeleving van de band zorgt ervoor dat ze onmogelijk in een hokje te plaatsen vallen. Met veel invloeden van even zoveel bands laten ze zich niet in een hokje stoppen, sterker nog ze creeren hun eigen hokje! De onlangs uitgebrachte ep, op een dubbel vinyl box samen uitgebracht samen met de band Flying Fortress, oogstte prima kritieken.


Sweet Assembler


The Longmen
De avond zal in stijl worden afgerond door dj-duo The Longmen dat voor deze clubavond hun tas gaan vullen met de lekkerste indie tracks zodat de benen aan het einde van de avond nog even gestrekt kunnen worden.


The Laughin' Longmen


Mproductions
Mocht al dit gitaargeweld je teveel worden dan kun je altijd even op adem komen in de foyer waar de mannen van Mproductions je met fijne visuals en klanken tot rust laten komen.