RUSH


Raw Urban Sexy House. Let op: Alleen toegankelijk voor 18+! Voorverkoop alleen via www.chemistry.nl en ticketbox!


Trevor Loveys (Speakerjunk (UK)) + Victor Coral + Flexican + Manga Off the Wall+ Spic en Span + mc Melodee + mc M.A.C.


Zet je schrap Eindhoven, want vanavond is het dan zover. RUSH 040 maakt zich op voor een wel hele speciale gast uit Engeland – one of the hottest names in house music: Trevor Loveys (Speakerjunk)! Naast een gevarieerde line up bestaande uit The Flexican, Spic & Span, Victor Coral en Off The Wall komt het HipHopCircus optreden.  En een circus klinkt wellicht kinderachtig maar deze stoere dansgroep is alles behalve dat!

Als deel van het duo Speakerjunk komt Trevor Loveys speciaal voor RUSH 040 naar Nederland.

Trevor is één van dé kwaliteit DJ’s in de house genre, die door samenwerking met Jesse Rose, Basement Jaxx, Chuck Love, Roisin Murphy en “onze eigen” Kraak & Smaak echte vernieuwing in de house scene brengt. Wobbly basslijnen en jackin beats zullen in de Effenaar te klinken zijn, op zoek naar de route naar jouw oren!

Verder zal de Flexican zijn debuut maken in de grote zaal. Door zijn geniale DJ skills vindt de RUSH organisatie dat het tijd wordt voor deze DJ om zijn Urban award nominatie voor “Beste DJ”  waar te komen maken bij het grotere publiek. Met zijn urbanhouse beats en Mexicaanse roots zal hij de handjes weer in de lucht laten zweven.

Daarnaast kun je ook helemaal losgaan op de live kunsten van de grote Eindhovenaren Spic & Span. Deze heren bestaande uit Kruh en Eric Valentine staan bekend om hun verrassende platenkeus, dus dansen doe je gegarandeerd!

Ook resident Victor Coral zal tijdens deze RUSH weer aanwezig zijn. Dit gerespecteerde RUSH talent is de afgelopen jaren gegroeid tot één van de grootheden van de Nederlandse house scene en aan RUSH weer de eer om hem een plekje te geven.

In de kleine zaal komen de hipste DVDJ’S van het moment: Off The Wall. Zij zullen de zaal vermaken met beelden en tunes. Ze draaien plaatjes en de bijbehorende clips – wat staat voor veel animatie en dans plezier!

Kaarten voor RUSH 040 zijn 15,- euro in de voorverkoop. Voorkom teleurstelling en haal je kaartje op tijd! Tickets zijn te koop via de CHemistry website (www.chemistry.nl)