We all love 80's & 90's


80's/90's party. De minimumleeftijd voor 'We all love 80's & 90's' is 18 jaar, legitimatie kan gevraagd worden.


Op vrijdag 23 mei presenteert Radio Veronica in de Effenaar de volgende Eindhovense editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangeklede Effenaar.

Verlang jij terug naar de tijd dat Kurt Cobain nog springlevend en rocking was, dat “baby dont go” van Close II You het ultieme liefdesliedje bij kaarslicht was en je in dikke rijen voor de bioscoop stond om naar de Lion King te gaan? Kom dan vrijdag 23 mei naar WE ALL LOVE 80’s & 90’s want wij nemen je mee terug naar de tijd van Wighfield, Ron’s Honeymoonquiz en de spicegirl plateauzoolgympen!

Bij WE ALL LOVE 80’s & 90’s ga je weer als vanouds los op de hits van  All Saints, Beasty Boys, 2pac, The Freestylers en George Michael. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

WE ALL LOVE 80’s & 90’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Speakers Delft (eerste vrijdag), Winkel van Sinkel Utrecht (eerste zaterdag), Bozzini Kerkrade (tweede vrijdag), Panama Amsterdam (laatste zaterdag) en Off Corso Rotterdam (laatste zaterdag). De beste DJ’s draaien de lekkerste danceable hits uit de jaren 80 en 90. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische retro visuals.