Kunstbende 2008


Let op! Voorverkoop alleen bij de Effenaar kassa.


Kunstbende is dé wedstrijd voor jong creatief talent tussen 13 en 18 jaar.


VOORRONDE KUNSTBENDE NOORD-BRABANT

Zaal open: 13:30 uur
Aanvang programma: 14:00 uur
Prijsuitreiking rond 19:30 uur

Kunstbende is dé wedstrijd voor jong, creatief talent. Tijdens de laatste en grootste Brabantse voorronde van Kunstbende 2008 bestormen ruim 225 jongeren de verschillende zalen en podia van de Effenaar. Het thema van Kunstbende 2008 is geheim. Met ruim 100 eigen gemaakte acts en kunstwerken onthullen de nieuwe generatie podiumbeesten, fashionvictims, film- en kunstfreaks hun diepste geheimen aan het publiek.

Alle disciplines van de kunst komen aan bod: MUZIEK, DANS, DJ, THEATER, TAAL, EXPO, FILM, FASHION en ALLES MAG. Voor elke categorie is er een deskundige jury die bepaalt wie er naar de Brabantse regiofinale gaat op 25 mei 2008 in 013 Popcentrum in Tilburg.

 

Naast optredens van de deelnemers zijn er gastoptredens van professionele kunstenmakers waaronder Circus Wonder met “De man die door zijn ogen ademt” en improvisatiedichter Percy Wesly, die op aanvraag geheimzinnige gedichten maakt. De aankleding door  studenten van de Academie voor Kunst en vormgeving, St. Joost, Den Bosch doet zelfs het publiek op onwaarschijnlijke plekken zijn/haar diepste geheimen onthullen.

Presentatie: Steye van Dam, Lonneke Kruisbergen en Marlijn Bouman

Inschrijven kan nog steeds via www.kunstbendebrabant.nl. Deelname is GRATIS.