Motorpsycho


Rock


Tja, het is zo ondertussen de huisband van de Effenaar. Tenminste, na elf eerdere memorabele optredens mag je ze zo toch wel noemen, niet? Écht veel introductie behoeven de Noren dan waarschijnlijk ook niet meer. Maar om het toch even gezegd te hebben: Motorpsycho is een bijzondere band die het ambacht van musiceren op een unieke manier weet uit te voeren. Al bijna twintig jaar lang ondertussen!

Sinds eind maart ligt het nieuwe Motorpsycho-album 'Little Lucid Moments' in de winkel. Een album waarop kernleden Bent Sæther en Hangus Magnus Ryan het jammen weer opnieuw hebben uitgevonden. De plaat luistert weg als een broeiend live-optreden van een Motorpsycho in topvorm! De band heeft in Kenneth Kapstad namelijk een nieuwe drummer gevonden waarmee er weer een echte Motorpsycho-drie-eenheid ontstaan lijkt te zijn. Kapstad volgt hiermee de Eindhovense drummer Jacco van Rooij op die bij het vorige optreden van de Noren in de Effenaar nog op de drumkruk zat.
Maak je op voor wederom een bijzonder avondje Motorpsycho in de Effenaar, wie weet wordt deze twaalfde keer de meest speciale!