Lil Wayne EXTRA SHOW!


Wegens de stormloop op de kaarten voor de HMH show van 5 maart nu een extra concert in Eindhoven!


+ special guests + Little Brother (USA) + Blaxtar + Zware JongenzLil Wayne, oftewel Dwayne Michael Carter Jr., geboren in New Orleans, komt naar Nederland en is wegens de stormloop op de kaarten voor de HMH show van 5 maart nu met een EXTRA CONCERT ook te zien in de Effenaar!

Dit is zijn eerste komst naar Europa! Lil Wayne is een Amerikaanse Grammy genomineerde rapper en staat aan het hoofd van het label Cash Money Records en is tevens directeur (CEO) van Young Money. Noem dit lid van het vermaarde rapperscollectief Hot Boys gerust één van de 'heetste' Amerikaanse rappers van het moment. Qua stijl zou je Lil Wayne op sommige punten kunnen vergelijken met die van Jay Z, Notorious B.I.G., maar ook Nelly.

Zijn mixtape ‘Da Drought 3’ werd door MTV bekroond met de eerste plaats wat het mixtape-circuit betreft. En zo vloeien er nog meer te gekke releases uit de pen van deze charismatische rapper.
Ook werkte Lil wayne samen met een aantal giganten uit de muziekwereld als Destiny's Child, Enrique Iglesias, Jay-Z & Kanye West.

De release van zijn nieuwe album 'Da Carter III' vindt wereldwijd in februari plaats. Die plaat maakt duidelijk dat deze 25-jarige hotshot ondanks zijn vele releases nog lang niet uitgemusiceerd is en dat hij nog genoeg te zeggen heeft. Dit Europese debuut van deze kleine grootheid móet je zien!