Campingdisco


dj's Lustige Lola und Weltschmerz + Style Beats Liberation Front + vj's Schwarzwald en Herteweide + mc Hennie en z'n voortent


Je moet je ei kwijt op de Campingdisco! Eenheidsworst geeft je een lekker lang paasweekend met het altijd zo tijdloze zomergevoel. Denk aan tegels die te heet zijn onder je voeten en alle betegelde voortuinen die bevolkt zijn met bakkend vlees. Lekker badderen in multi-complexi-flexi-glijbanen supeRRRRRecreatiebad "de Ligweide". Het gebeurt allemaal op de Campingdisco!!! Waar iedereen in zijn beste badminton-outfit zijn geoliede muscles laat schitteren in het Campingdisco licht!
Neem vooral géén kijkje in de voortent van MC Hennie. Wij weten ook niet wat die gast daar allemaal uitspookt. Gewoon voorbijlopen. Pingpong is daarentegen altijd aan te raden of natuurlijk een van de vele andere activiteiten van ons immer parate recreatieteam.

Verder is de niet verplichte, doch dringend verzochte dresscode: DressNoCode (punt nl); kleurig, comfi, een must!
Onze huis, tuin en voortent DJ's van Style Beats Liberation Front zijn inmiddels de onmisbare glans op de Campingdisco. En natuurlijk het sterduo Lustige Lola und Weltschmerz komt de Campingdisco als vanzelfsprekend OPSCHUDDEN!  Het plaatje is af met de visualisatieshow van VJ Schwarzwald en Herteweide, de poppetjes in jouw ogen.