We all love 80's & 90's


80s en 90s muziek! De minimumleeftijd voor deze avond is 18 jaar, legitimatie kan gevraagd worden.


Wegens grote belangstelling vindt WE ALL LOVE 80’s & 90’s nu plaats in 2 zalen, dat betekent dat er weer extra kaarten te krijgen zijn!

Op vrijdag 21 maart presenteert Radio Veronica voor de eerste keer een Eindhovense editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s in de Effenaar. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangekleede Effenaar.

Er vinden maandelijks verschillende edities van WE ALL LOVE 80’s & 90’s plaats in Nederland. Begonnen in Off Corso Rotterdam, is WE ALL LOVE 80’s & 90’s de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bijna legendarisch feest, met steevast een uitverkocht huis.

Kun jij ook geen genoeg krijgen van MTV’s Singeled out, zwijmel je nog steeds weg op de klanken van Laura Pausini en ben jij met geen mogelijkheid uit je housebroek met fluorkleuren te krijgen? Kom dan vrijdag 21 maart naar WE ALL LOVE 80’s & 90’s want wij nemen je mee terug naar de tijd van snelle  yuppen, grote schoudervullingen, de bizarre programma’s van Paul Jambers, het spannende  Miami Vice, en een piepjonge en nog gezonde Britney Spears.

Bij WE ALL LOVE 80’s & 90’s ga je weer als vanouds los op de hits van 2 Unlimited, Nena, David Bowie, Nirvana, en de Backstreet Boys. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

Let op! Ook voorverkoop via http://www.wealllove.com/