Uitverkocht

Krezip (uitverkocht)


pop


+ Hit Me TV + Dommelsch Locals Only Afterparty in het café!


Aan alle moois komt een eind. Begin oktober maakte Krezip bekend dat de band na twaalf jaar uit elkaar gaat. Twaalf heel succesvolle jaren welteverstaan. De reeks hits van de Tilburgse groep is flink, met als klap op de vuurpijl 'I Would Stay' dat in 2000 de toppen van de hitnoteringen behaalde. En ook het laatste album 'Plug it In' werd een rechtstreeks succesnummer.
"Na een lange periode van alles samendoen, samen in de tourbus, samen in de studio, samen op het podium, voelen we dat het tijd is om ieder een eigen weg te gaan. Zo’n besluit komt met pijn in ’t hart, maar voelt toch juist. We zijn altijd een collectief geweest, voor sommigen geldt dit vanaf ons 13e jaar. Het is nu tijd om op eigen benen te staan. Een nieuw leven start", zo schrijft de band op haar eigen website. Gevolg van dit alles is dat de show van Krezip in de Effenaar een van hun laatste ooit wordt. Overbodig om te melden dus dat dit zeer waarschijnlijk een wel heel bijzonder optreden wordt!

Aansluitend een gratis afterparty met: Dommelsch Locals Only! on Tour in het café met The Excitors + Kern Koppen + Wilsum!
Lees hier meer.