After UrbanClimber


Techno Let op: bezoekers met een kaartje voor deze dance party krijgen daarmee ook toegang tot Urban Climber.


dj's Deetron (Music Man, CH) + Sascha Funke (BPitchcontrol, D) + Abe Duque (Gigolo Records, USA)


Na de zinderende finale NK Boulderen begint het feest pas goed! Achtereenvolgens staan Deetron, Sascha Funke en Abe Duque te popelen om tot de laatste minuut de spanning erin te houden.

Deetrons' kwaliteitstechno met een sterke electro invloed en gevoel voor funk en soul mag er zijn. Zijn laatste album bewees dat al en met die reputatie veroverde hij inmiddels heel Europa met zijn strakke, maar inhoudelijk warme dj sets waarbij je niet stil kunt blijven staan. Clubs als Cocoon en Rex gingen al uit hun dak op zijn sound en de Effenaar zal volgen! In 2007 bracht Deetron werk uit als Twisted en Life soundtrack met remixes van onder andere Legowelt, Shinedoe en zelfs Bob Sinclar.

Het label Kompakt schrijft geschiednis met zijn sound en acts en Sascha Funke is daar een belangrijke exponent van. In Berlijn begint zijn succesverhaal pas goed en inmiddels is hij ondergebracht bij de invloedrijke stal van BPitchControl, het label van Ellen Allien. Met eigen producties en de 'Camping Vol.3' compilatie CD op dit label is het duidelijk: Sascha Funke doet zijn naam eer aan met een heerlijke mix van funky sounds, minimal techno die nooit saai wordt en de nodige onverwachte wendingen bevat!

Abe Duque is 'the man for the job'als het gaat om feestjes bouwen. Hij produceerde het vorige album van dj Hell, tekende voor veel releases op Gigolo en richtte zijn eigen Abe Duque Records op, waarvan zijn laatste album opviel door een rijke mix van techno, acid bliepjes en een boel historie van deze veteraan. Met die kennis zette hij afgelopen zomer het Lowlands festival op zijn kop, en nu heb je de kans om hem mee te maken als feestelijke afsluiter van deze avond!