Sushi Samba


18+


D-Rashid + Rishi Romero + Goo-vin + Marc Macrowland + MC Crown


The best of two worlds connect @ SushiSamba where Asian traditions come together with “La Vida Loca” from the Caribbean.

SushiSamba creates a party atmosphere by which you can’t keep still!! It uplifts your mind, body and soul and will merge you with the music, entourage and beautiful people…

SushiSamba, cause there's a latin spirit in everyone...

Na Rotterdam (Thalia Lounge) en Amsterdam (Vak-Zuid, Powerzone), komt SushsiSamba op veler verzoek ook eindelijk naar het zuiden en wel in de Effenaar in Eindhoven.

Velen hebben dit unieke concept al geprobeerd te kopiëren en hebben soms zelfs letterlijk de informatie en invulling overgenomen, maar SUSHISAMBA is het enige "innovatieve concept waarbij de rode draad de samensmelting is van de 2 werelddelen Azië en Zuid-Amerika en waar het entertainment en de entourage geheel in het teken staan van de Aziatische en Zuid-Amerikaanse cultuur, met al hun charmes, warmte, en mystiek. Dit zal zijn weergaaf ook vinden in de muziek" en vindt zijn kracht voornamelijk in de leuke partypeople die het feest bezoeken

De muziek op deze avond bestaat uit Latinhouse/soulfullhouse/urbaneclectic en Latin with a little touch of Asian flavour.

DJ’s die 5 oktober in de Effenaar draaien zijn o.a. D-Rashid, Groo-Vin, Marc MacRowland, Rishi Romero en DJ Qcue

Onze doelgroep is de "partyminded" "experimenting", "thrillseeking" "stylish" and "supersexy" partyfreak die houdt van dansen, leuke mensen en een goede sfeer.

De Effenaar opent 5 oktober zijn deuren om 23.00u wees op tijd en koop je kaart in de voorverkoop want vol=vol.