Fresh


Urban. Let Op: alleen toegang voor 18+


dj's Sake + Uneak + Dice + Barbersmooth


FRESH, The Final edition…

Wie afgelopen maand aanwezig was tijdens Fresh heeft duidelijk kunnen genieten van die heerlijke ongedwongen urban vibe in de grote zaal waar de hotste dj’s hun ding hebben gedaan. De combinatie met in de kleine zaal de juiste tropical sounds (La Rouge) en Foods in de foyer deed FRESH XL haar naam eer aan. De voorbereidingen voor de volgende editie en tevens de laatste editie van FRESH zijn in volle gang. Ja je leest het goed DE LAATSTE EDITIE!!! Meer info op purepressure.nl.

Met deze finale editie staat er weer eens een super Line Up! Tilburg finest, Dice, en de Mondial residents, Sake & Uneak, gaan verder waar we vorige maand gebleven zijn met die heerlijke opzwepende tunes. Verder staat er een verrassing op het programma wat je niet wil missen. Met ondersteuning van E-Towns Delusion Dancers, Sexy Candy Girls en Barber $mooth en een verassing show kan Fresh waardig afgesloten worden.

DJ MBA/ Waxfiend is de goede vibe opgevallen en geven de 1e 100 bezoekers gratis hun nieuwe mixtape. Gewoon op tijd komen dus!!

Minimale leeftijd 18 jaar. Legitimatie verplicht, zonder geen toegang! Voor meer informatie over FRESH, kijk op www.purepressure.nl of www.effenaar.nl. SO BE FRESH!!!!!!!!!