Dommelsch Clash of the Cover Bands: 5e Kwartfinale


Voorverkoop UITSLUITEND via www.theclashofthecoverbands.com.


Underduck + Funky Monks + Offline + Heavy Fuel + Iron Mike and the Ironics


The Clash of the Coverbands is een jaarlijkse competitie voor de beste coverband van Nederland op de beste poppodia. Een ticket voor The Clash of the Cover Bands geeft recht op een stem op jouw favoriete band, waardoor die een kans krijgt op een Wild-Card voor de volgende ronde. De winnaar krijgt opname van een cd-single met videoclip, dvd-contract inclusief demoavond, airplay en distributie, fotosessie inclusief visagie en kledingadvies.


Alle finalisten spelen de finale in Paradiso en komen met minimaal 2 live-registraties op The Clash verzamel dvd.

Vanavond met o.a.

Underduck: 5-mans Rock coverband uit Oss

Underduck speelt ‘mannen’rock, die overigens ook zeer geschikt is voor de vrouwelijke liefhebbers van oude, nieuwe, funk-, metal-, blues- en andere soorten Rock. De 5 heren van Underduck weten aan bekende en minder bekende nummers een eigen draai te geven. Van Mother’s Finest tot Metallica, van The Bangles tot Megadeth en van Therapy tot Muse komen voorbij en garanderen een heerlijk avondje rocken voor jong en minder jong!

Funky Monks: (info volgt)

Offline

Offline is een energieke, gemotiveerde band met een repertoire van de jaren ’80 tot en met nu. Melissa Etheridge, Skunk Anansie, Anouk, maar ook Pearl Jam, Guns ’n Roses en Van Halen. Kortom: zeer goed naar te luisteren!

Heavy Fuel: 6-mans Pop, Rock coverband uit Oijen

Heavy Fuel is dé band als je van goede, stevige maar vooral ook oudere Rock- Popnummers houdt. Het repertoire van Heavy Fuel is uitgebreid en bestaat uit nummers van o.a. Queen, Steppenwolf, Herman Brood, Blondie en Kim Wilde, maar ook wat modernere nummers van The Kaiserschiefs en U2 komen aan bod. Kortom: Heavy Fuel ROCKS!!!

Iron Mike and the Ironics

Ten years ago, a crack commando unit was sent to prison by a military court for a crime they didn't commit. These men promptly escaped a maximum security stockade to the Los Angeles underground. Today, still wanted by the government, they survive as soldiers of rock.
If you feel the need to ROCK, if no one else can help, and if you can find them, maybe you can hire... IRON MIKE AND THE IRONICS!

Voorverkoop via http://www.theclashofthecoverbands.com/