Dommelsch Clash of the Cover bands: 4e Kwartfinale


Voorverkoop UITSLUITEND via www.theclashofthecoverbands.com.


MpirE + siXsense + The Rockin’ Kofferband + Paff + Nitro


The Clash of the Coverbands is een jaarlijkse competitie voor de beste coverband van Nederland op de beste poppodia. Een ticket voor The Clash of the Cover Bands geeft recht op een stem op jouw favoriete band, waardoor die een kans krijgt op een Wild-Card voor de volgende ronde. De winnaar krijgt opname van een cd-single met videoclip, dvd-contract inclusief demoavond, airplay en distributie, fotosessie inclusief visagie en kledingadvies.


Alle finalisten spelen de finale in Paradiso en komen met minimaal 2 live-registraties op The Clash verzamel dvd.

Vanavond met:

MpirE: 4-mans Hardrock, Metal coverband uit Veldhoven

MpirE neemt je mee terug in de tijd. Zo combineren ze moeiteloos de melodieuze riffs van Iron Maiden met het stevige werk van Slayer. Ook klassiekers van KISS, Motorhead, Metallica, Megadeth, Rage against the Machine, Black Sabbath en Saxon zijn MpirE niet vreemd. Kortom een allround Hardrock/Metal coverband die lovende kritieken krijgt van zowel het publiek alsmede de programmeurs.

siXsense: 6-mans Top-100 coverband uit Nieuwkuijk

siXsense mixt nummers door elkaar (mash-ups) en bestaande nummers worden door fragmenten uit allerlei popsongs live aan elkaar gespeeld. Van moderne Hiphop tot Dance Classics of stevige Rock, zij weten er een verrassende draai aan te geven met een act die u moet horen en zien! Deze formule maakt siXsense niet tot de doorsnee band die u gewend bent.

The Rockin’ Kofferband: 5-mans Rock ’n Roll coverband uit Rosmalen
The Rockin’ Kofferband is het bewijs dat Rock ’n Roll perfect gespeeld kan worden door de huidige generatie jongeren. Met veel enthousiasme probeert The Rockin’ Kofferband de jaren ’50, ’60 en ’70 weer naar het heden te halen met repertoire van o.a. The Shadows, Roy Orbison, Elvis, The Beach Boys en The Everly Brothers, maar ook The Beatles en CCR.

Paff: 4-mans Rock coverband uit Eindhoven

Paff heeft haar repertoire zorgvuldig samengesteld voor het publiek dat vraagt om kwaliteit. Paff steekt bekende hits van o.a. Rolling Stones, Melissa Etheridge, The Sweet, Garbage, en Herman Brood en een nieuw en stevig jasje. Recenter werk wordt er gespeeld van o.a. Anouk, Live, Kane, U2, Jet, Coldplay en Franz Ferdinand.

Nitro: 4-mans Pop, Rock coverband uit Reusel

Vier enthousiaste jongens maken lekker in het gehoor liggend repertoire van Oasis tot Rammstein. Nitro is lekker op elkaar ingespeeld en weet het publiek te vermaken.
 

Voorverkoop via http://www.theclashofthecoverbands.com/