Dommelsch Clash of the Cover Bands: 3e Kwartfinale


Voorverkoop UITSLUITEND via www.theclashofthecoverbands.com.


o.a. Hij & Hullie + Doekje + Check Out + Huub, Henk en Harrie


The Clash of the Coverbands is een jaarlijkse competitie voor de beste coverband van Nederland op de beste poppodia. Een ticket voor The Clash of the Cover Bands geeft recht op een stem op jouw favoriete band, waardoor die een kans krijgt op een Wild-Card voor de volgende ronde. De winnaar krijgt opname van een cd-single met videoclip, dvd-contract inclusief demoavond, airplay en distributie, fotosessie inclusief visagie en kledingadvies.


Alle finalisten spelen de finale in Paradiso en komen met minimaal 2 live-registraties op The Clash verzamel dvd.

vanavond met o.a.:

Hij & Hullie: 5-mans Allround, Dance Classics coverband uit Oss

Hij & Hullie staat voor een big smile, kleur, gezelligheid en een goed stukje muziek gemaakt door enthousiaste muzikanten met een gulle lach en de roots in goede muziek. Hoe kan het ook anders met o.a. een Braziliaan met Nederlandse achternaam, een Nederlander met Zwitserse achternaam en ook nog een Molukker binnen de gelederen! Hij & Hullie staat garant voor een avond vol vermaak en iedereen een avond te bezorgen waar nog lang over na gepraat zal worden…

Doekje: 4-mans Green Day tribute uit Haaren

De ervaren heren van Doekje vinden in de muziek van Green Day hun passie en uitdaging. Dat blijkt uit een strakke, energieke show waarbij je volledig uit je Doekje gaat!!!

Check Out: 5-mans Rock coverband uit Venlo

Met een gemiddelde leeftijd van 13 ½ jaar speelt Check Out covers van o.a. Anouk, Neil Young, Rolling Stones, maar ook voor het ‘zwaardere’ werk van bijv. AC/DC en Guns ‘n’ Roses draaien zij hun hand niet om.

Huub Henk & Harrie: 3-mans 60's, 70's coverband uit Limburg

Of het nou in een kleine gezellige kroeg is, of op een groot buitenpodium: deze mannen storten zich met 200% inzet op het coveren van superhits uit de 60-er, 70-er en 80-er jaren en eventueel recentere tijden. Dat gebeurt op een dusdanig onnavolgbare wijze dat het publiek niet anders kan dan gefascineerd meedoen; zingend, dansend en vooral lachend, want Huub Henk & Harrie zijn ook nog eens de leukste thuis. Het publiek wordt er altijd bij betrokken en - hoewel slechts drie H's op het podium staan: niemand komt iets tekort!
 

Voorverkoop via http://www.theclashofthecoverbands.com/