Sencity


feest voor alle zintuigen!


Dj Jake van K + Kriss-One + Yamani + Mirwais


Sencity is hét feest waar alle zintuigen worden geprikkeld. Door aroma’s, lichteffecten, visuals, smaaksensaties, de Sensefloor en masseurs wordt deze editie een ware beleving. 

Door alle zintuigen te prikkelen wordt dit evenement een ervaring voor doof én horend. Tijdens het feest zal de Aromajockey de zaal vullen met bijzondere luchtjes die de sfeer van de muziek versterken. Op de achtergrond van dit spektakel worden opvallende videobeelden getoond door de VJ’s.

De kappers, visagie en masseurs die ervoor zorgen dat de bezoekers de mooiste feestkapsels en make-up krijgen, maar ook de nodige ontspanning. De zintuigen worden nog meer geprikkeld door de smaaksensaties en de innovatieve apparaten die je versteld doen staan.

Sencity gaat veel verder dan een regulier dancefeest door de vele extra’s zoals de trillende dansvloeren, ongewone smaaksensaties, heerlijke geuren en wervelende videoprojecties. Sencity is inmiddels een begrip geworden in zowel de dovenwereld als in het reguliere uitgaanscircuit. 

informatie: info@stichtingskyway.nl