The Bootleg Beatles


gedeeltelijk seated


Met ruim 20 jaar ervaring en meer dan 4.000 concerten mogen The Bootleg Beatles zich met recht 's-werelds beste Beatles vertolkers noemen.
Tijdens een spectaculaire avondvullende show komen alle Beatles klassiekers voorbij. Compleet in de jaren '60 setting zoals velen van ons die alleen kennen van tv-beelden of dvd. Het kwartet speelt in de eerste set hits zoals 'Hey Jude', 'A Hard Day's Night' en 'Can't Buy Me Love'.

In de tweede set wordt de bezoeker meegenomen naar de latere Beatles periode, met materiaal van onder meer Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, waarin de band wordt bijgestaan door een orkest.
The Bootleg Beatles speelden reeds op festivals zoals Glastonbury en deelden het podium met Elton John, David Bowie en Oasis. Noel en Liam Gallagher (Oasis) zijn zelfs openlijk fan en hebben de band in '95 meegenomen op hun Britse tour.
De band heeft voor duizenden mensen gespeeld. Enkele gelukkige toeschouwers luisteren naar namen als Sir Paul McCartney en George Harrison. Ze schijnen zich erg te hebben vermaakt. Je zult niet geloven dat het niet The Beatles zijn die vanavond op ons podium staan!