Ele-Vation


Trance/Techtrance


dj's Marcel Woods + Guy Ornadel (UK) + Dazzle + R.V. + MC Da Silva


De gedachte Ele-Vation is geboren uit de overtuiging dat een mooie locatie, goede dj’s en een goede sfeer de ingrediënten zijn voor een geweldig feest. De organisatie bestaat uit mensen die op alle gebieden van de dance scène veel hebben gezien en meegemaakt en zullen met die ervaring een goed concept neerzetten. Ele-Vation genaamd.

De muziekstijl van Ele-Vation zal uiteenlopen van uplifting trance, progressive en techtrance. Deze combinatie van stevige beats, afgewisseld met vrouwelijke vocals, zal er voor zorgen dat de liefhebber volledig aan zijn trekken komt bij Ele-Vation.

Line up
Eén van de, zo niet de belangrijkste factor, is uiteraard de line up. En hiermee hebben wij iets moois neergezet voor de eerste editie. De headliners voor deze avond zijn niet minder dan Guy Ornadel (UK) en Marcel Woods.

Guy Ornadel is een grote naam in het internationale circuit maar desondanks niet vaak in Nederland te beluisteren. Deze top dj heeft o.a. residentie in de superclub Passion (U.K) en host zijn eigen radioshow op Ministry Of Sound . Daarnaast heeft hij alle superclubs in de wereld met een bezoek mogen vereren, van Ibiza tot Japan. Pak je kans om zijn set te ervaren!

Marcel Woods, Nederlands trots. Zijn absolute doorbraak dateert alweer een paar jaar terug en sindsdien is hij een veelgevraagd artiest en producer. Met gigs op Trance Energy, Dance Valley, Mysterland en veel optredens in het buitenland, zijn wij erg blij deze DJ te mogen presenteren op Ele-Vation.

DJ Dazzle heeft weinig introductie nodig. Elke partyganger heeft deze voormalige Blackhole dj wel eens gehoord. Altijd bezig zichzelf te perfectioneren, de nieuwe limieten van de Dance te presenteren en het publiek te vermaken. De ervaring liegt er ook niet om, Dance Valley, Impulz en natuurlijk zijn eigen truck op de FFWD.

DJRV heeft het een periode rustiger aan gedaan, maar pakt de draad nu weer op. Met optredens op Xtralarge en buitenlandse avonturen in Noorwegen, Duitsland en Israel. Is ook hier genoeg ervaring te vinden voor de juiste samenstelling van Ele-Vation. DJRV zal de avond openen en de perfecte sfeer neer zetten om iedereen in staat van Elevation te krijgen.

Lineup (OVB):

22.00  23.30 dj RV

23.30  01.15 Guy Ornadel

01.15  02.30 Marcel Woods

02.30  04.00 Dazzle