Popronde afterparty met Maniacs Of Noise


Dj's Xinix & X-id


Vroeger veel computerspelletjes gespeeld? Dan ben je ongetwijfeld bekend met het werk van Jeroen Tel (aka Maniacs Of Noise). Tel maakt al sinds zijn 14e muziek op de Commodore 64. Hij componeerde o.a. muziek voor beroemde computerspellen als Turbo Outrun, Cybernoid en Lemmings.

Sinds enige jaren treed Jeroen Tel, mede geïnspireerd door de Micromusic-site en daartoe aangespoord door The C-Men live op. Dit doet hij altijd in combinatie met de Amiga-beelden van VJ The C-Men, waarbij muziek en beeld perfect op elkaar afgestemd zijn. Je zult vanavond zelf kunnen merken hoe vrolijk en dansbaar dergelijke 8-bit muziek is.

Dj's Xinix & X-id (o.a. Gigantic, Back To The Future en Grunge Punch) zorgen ervor dat na de lange tocht langs de diverse podia in de stad de voetjes nog even ontspannen van de vloer kunnen met een spetterende  mix van muziek stijlen die de diversitiet van de popronde eer aan doet.

Let Op: Tijdens de popronde zullen er ook bands in het Effenaar café spelen namelijk: The Polar Exploration Ship en Unyx.

de tijden: 
00.30 - 01.15 The Polar Exploration Ship (café)
02.00 - 02.30 Maniacs of Noise (grote zaal)
03.00 - 03.30 Unyx (café)