The BossHoss


The Hummingbirds + Cha Cha Chica’s


The BossHoss is het best bewaarde muziekgeheim van het Wilde Westen. Zes muzikanten uit de Zuidelijkste Staten van de VS schreven jarenlang onder een pseudoniem de grootste hits voor Britney Spears, Nelly, Outkast en de Beastie Boys. Ja, nummers als Toxic en Hey Ya zijn eigenlijk gewoon onvervalste country classics! Om dat te bewijzen, hebben ze de saloon verlaten voor een optreden in de Effenaar. Laat je verrassen en ontdek hoe het klinkt als je "Hey Ya" van Outkast verandert in "Yee haw" en speelt met  met wasborden, banjo’s, mandolines en een echte Southern rap.

Het optreden van dit bonte zevental op Paaspop bleek eerder dit jaar een schot in de roos. En ook bij onze oosterburen doen de heren van The BossHoss het enorm goed. Onafgebroken zetten ze daar zalen met duizenden meelallende bezoekers op zijn kop. Want of je nu van Turbonegro of Justin Timberlake houdt: The BossHoss stelt (bijna) altijd (bijna) iedereen tevreden.

De band kan van elke commerciële hit een swingend hillbilly nummer maken. Bereid je voor op het luidkeels schreeuwen van een yeehaa en een yahoo. Trek je cowboylaarzen alvast aan en bereid je voor om eens flink mee te gaan blèren met deze onweerstaanbaar vervormde hits.

The Cha Cha Chica's