Lords of Altamont (enige NL show!)


garage rock


+ The Black Pages


Lords of Altamont bestaat uit leden van The Cramps, The Fuzztones en The Bomboras!! En tja, als je die drie bands door de blender mikt, komt er toch echt een onvervalst potje groezelige, opwindende garagerock uit. Of beter gezegd: garagerock revival. De band maakt lekker vettige garagerocksongs in de traditie van de 60's en 70's die als consistent bindmiddel de priemende stem- en orgelpartijen van zanger/toetsenist Jake "The Preacher" Cavaliere hebben.
Met niet eens zo heel veel verbeeldingsvermogen hoor je ook gelijkenissen met meer recente acts als International Noise Conspiracy of zZz. Kortom: het giert, het tiert, het vlamt en het rockt. Lords of Altamont is een waanzinnige liveband die de herinnering aan The Stooges, The New York Dolls en Johnny Thunders meer dan levendig houdt.  
Bij The Black Pages vinden we onder andere leden van 69 Charger terug. Net als die Eindhovense garage-helden, maakt The Black Pages lekker ranzige garage trash. Laat je niet op het verkeerde been zetten door het priesterlijk voorkomen van dit energieke trio. Voor The Black Pages is weinig heilig, en al helemaal niet wanneer ze op het podium staan beuken!