Domination Tour: Rotting Christ + Malevolent Creation + Incantation e.a.


Let op! Voor slechts € 18 koop je een kaartje waarmee je ook naar Skyclad kunt in de kleine zaal. Deze kaarten zijn slechts gelimiteerd verkrijgbaar! Vraag bij Ticket Service naar "Combiticket Rottin


+Mystic Circle+ Neuraxis + Harm


Rotting Christ
Niet alleen in het hoge noorden van Europa zijn ze goed in het maken van brute dark- en blackmetal. Nee, in het diepe zuiden van ons contignent kunnen ze er ook wat van. Absolute koningen van de Griekse blackmetal scene zijn Sakis, Themis, Andreas en George, de heren van Rotting Christ. 
Sinds ze begin jaren negentig als tegenreactie op de vele Scandinavische blackmetalbands Rotting Christ oprichtten, staan deze Grieken aan de top van de scene. Ze lieten zich destijds vooral inspireren door vermaarde bands als Venom en Celtic Frost. Maar ondertussen heeft Rotting Christ zich geëvolueerd tot een groep die zelf voor veel brute metalbands een voorbeeld is. Hun geluid is duister, snel en hard, maar vooral ook opvallend door hun opmerkelijke gebruik van toetsen. Begin 2007 brengen ze 'Theogonia' uit, alweer hun tiende album. Overigens markeert het jaar 2007 het twintigjarige jubileum van deze Atheners. En dat feit laten ze niet stilletjes voorbij gaan!  

Malevolent Creation
Florida is de bakermat geweest van een groot aantal deathmetal-grondleggers. Malevolent Creation mag naast Death gerekend worden tot de heersers op het gebied van deathmetal uit de 'sunshine state'. De band ontstond begin jaren negentig en maakte een soort snelle variant van de agressieve sound van Slayer en de meer complexe indruk van Death. En hoe! Malevolent Creation beukte alweer negen fullength studioalbums vol met de snelste riffs en vurigste grunts. En met de nieuwe plaat 'Doomsday x' voegen ze daar dit jaar nummer tien aan toe. Zet je schrap voor een paar rake klappen!