Stappen op zaterdag: Red Hot


Stappen op zaterdag in de kleine zaal, café en foyer.


dj's Edo Salgado + TJ Kong (11, Ams)


Omdat er nog zoveel meer muziek is dan je wekelijks hoorde op de Begane Grond, breiden we ons zaterdagavondprogramma uit. Bij stappen op zaterdag (enkele keren per maand) hoor je een nog diverser muziekaanbod, dat werkelijk alle kanten op kan gaan. Van oude bekenden tot nieuwe helden. Van rock tot dance. Muzikale verrassingen ontdek je hier en in het café, en geniet van de exposities in de relaxte foyer.

Edo Salgado is resident en mede oprichter van Teleskope en heeft zijn eigen niche gecreëerd in de Amsterdamse/Nederlandse clubscene. Folk, Dub, Space Disco en Abstracte TechHouse vloeien moeiteloos in elkaar over tijdens zijn sets die altijd puur dansvloer gericht zijn. Ook is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse K-Swiss Music Selection op Djbroadcast.fm. Hij is een graag geziene gast op plekken als Sugarfactory, Supernatural, Paradiso en staat geregeld naast namen als Jazzanova, Dixon, Ame, Chateau Flight en Henrik Schwarz.

Ook TJ Kong verovert zijn publiek in Nederland met Red Hot, een terugkerende avond in 11, Amsterdam. Maar ook een plaatdebuut staat op stapel "TJ Kong & Nuno Dos Santos - Circus Bells EP", een single die binnenkort uitkomt op het befaamde Compost Black-label uit Duitsland. Inmiddels wordt de track al gesteund door grote namen als King Britt, Ewan Pearson, Funk D’Void, Henrik Schwarz, Sasse en DJ Naughty.