Seminole County (USA)


hiphop / rock Opposites afterparty


JJ (een dame) en Byron J (aka Bo) zijn de gezichten achter Seminole County, een Amerikaanse Hip-Hop/Rap band met behoorlijke rock-invloeden waarbij de luisteraar moeiteloos invloeden van grote namen als Eminem, Everlast en Linkin Park in de muziek herkent.

Het is volstrekt uniek dat dit duo nu in het Effenaar café te zien is want in het nog korte bestaan van de band realiseerde Seminole County al een grote naam in Amerika. Zo verzorgden zij de support van de 2005 West Coast tour van de Backstreet Boys, werden ze uitgenodigd om samen met John Legend de terugkomst van 15.000 Amerikaanse militairen op te luisteren, zong de band op een evenement georganiseerd door Bill Clinton en de kroonprins van Dubai, luisterden ze de NFL’s Probowl muzikaal op, waren door 73 miljoen Amerikanen live te zien tijdens hun optreden bij de Orlando Citrus.

JJ is sexy en atletisch en doet het erg goed bij de jongens, maar ook bij de meisjes. Bo creëert met zijn hypnotiserende riffs en producties de ene na de andere fascinerende track. Seminole County is hard op weg wereldwijd een ‘buzz’ te genereren met hun unieke geluid en performance.

In Amerika is Seminole County veelvuldig op TV te zien en hun clips worden ook op MTV gedraaid. Onlangs werd de band ‘gesigned’ door niemand minder dan Dave McPherson, de label executive van o.a. de Backstreet Boys en Mandy Moore.

Nu is de tijd rijp om na Amerika de rest van de wereld te veroveren: te beginnen met het Effenaar café!!

Beluister de band zelf op http://www.themusicreps.com/Bands/SeminoleCounty/