Postman


reggae / hiphop


Postmen bestaan niet meer. Leve Postman, enkelvoud. Onder die nieuwe groepsnaam breit Anonymous Mis een vervolg aan het succesverhaal van het Nederlandse trio dat zo fantastisch reggae en hiphop verzoende in feestelijke muziek die ook nog eens aan het denken zette.

Postmen gingen knallend van start in 1998. De eerste cd 'Documents' vond in reggae- en hiphopmiddens enthousiaste fans, de band scoorde een aantal dikke hits, en Postmen groeide uit tot een live-fenomeen. 'Revival' en 'Era', de hoofdstukken twee en drie uit de Postmen-saga, bewezen dat die eerste cd geen toevalstreffer was. Geleidelijk begon de groep te spelen met nieuwe elementen: een zangeres, een hardrockgitaar, wat r&b... die de verrassingsfactor nog opdreven. Tegelijk had Anonymous Mis - op zijn paspoort Remon Stotijn - een levenspartner gevonden in zangeres Anouk.

Met 'Era' kwam het verhaal van Postmen na interne strubbelingen ten einde. Remon ontvluchtte met vrouw en drie kinderen de Nederlandse roddelpers, en vond een stekje in de VS. Zijn eerste solo-album ('Green') is geen radicale breuk met het verleden en bevat gastspotjes voor Anouk en de tweejarige Elijah. Zijn opteden op Lowlands deze zomer bewees eens te meer dat Postman weer helemaal terug is!