A taste of ... Full House Classics


house classics


dj's Dan Duvall & C-Ron - Café: Damn Tasty dj's


Gratis een voorproefje nemen van dance programma’s die je in het nieuwe seizoen in de Effenaar gaat tegenkomen? Dat kan! En wel op elke zaterdag van de komende zomermaand augustus! Op onze "Taste Of…" avonden lichten we namelijk een tipje van de dancesluier op en kun je proeven van muziek, karakter en sfeer van regelmatig terugkerende Effenaar dansavonden. Verwacht geen volledig uitgedoste zaal en gigantische line-up, maar een spannende sneak met good vibes, good people en good food… Bij mooi weer is ons terras namelijk open en in het café en restaurant serveren we dan iets speciaals. De zaterdagavonden in augustus zit je dus al geramd!

House bestaat al lang en het zal ook nog wel even bestaan. De ultieme dansmuziek kent inmiddels zo'n dikke 15 jaar historie, ontstaan in Chacgo, New York en Detroit, en die laten we horen op onze Full House Classics avonden, die onregelmatig plaatsvinden in de grote zaal maar vanavond in een een zomerse omgeving eenmalig in de kleine zaal met historische dj's dan Duvall en C-Ron.

In het café geven de Damn Tasty dj's acte de presence met een willekeur aan gezellige, dansbare plaatjes van nieuw tot oud maar altijd funky en vlot!