RUSH


LET OP! Voorverkoop alleen via ticketbox en www.beep.nl!


Fedde le Grand + Victor Coral + Brian S


Op zaterdag 29 juli is het weer zover: RUSH in E-Town. Voor deze editie heeft RUSH Fedde le Grand uitgenodigd om de EFFENAAR weer eens helemaal gek te maken. Met zijn track “Hands up 4 Detroit”  heeft hij op dit moment alle hitlijsten al op zijn kop gezet. Victor Coral & Brian S gaan hem deze avond ondersteunen om het altijd gekke Eindhoven eens goed aan te pakken. Hands up, en haren los!

Fedde le Grand is ongelooflijk hard aan het scoren nu. Samen met zijn studio partner Robin M. heeft de 28-jarige Fedde het gepresteerd om zelfs Tiesto op de hitlijsten te verstoten van pole position. Pete Tong heeft de track van Fedde “Hands up 4 Detroit”  zelfs uitgeroepen tot “Essential new tune”.  En dit is pas het begin, want Fedde is ondertussen al bezig met een nieuw album met vele muzikale gasten wat  er uiteindelijk toe moet leiden dat hij met een complete band op het podium gaat staan. Heeft de Victor Coral band dan soms geleid tot een ware revolutie in de dance scène?

Leuk om te weten, is dat Eindhoven best belangrijk is geweest voor Fedde’s carrière als dj. Daar begon zijn houseavontuur volgens hemzelf pas echt. Want na een optreden in de tv show THE DJ’S van TMF, hing de eigenaar van de Danssalon aan de telefoon om te vertellen dat hij Fedde wilde hebben voor elke vrijdag en zondag. Daarnaast heeft Fedde le Grand al vele feestjes georganiseerd in Brabant en mag RUSH in de Effenaar zeker als thuiswedstrijd worden gezien!

De laatste editie van RUSH in de Effenaar viel precies in het weekend van 5 YEARS RUSH. Eindhovens sterspeler Victor Coral schitterde hierbij door zijn afwezigheid. Deze keer maakt hij echter het Brabantse onderonsje op 29 juli compleet door de ware RUSH – sound neer te zetten met niemand minder dan mister RUSH himself: Brian S.

Wie denkt dat dit een bloedheet feestje wordt in de warme zomermaand: inderdaad, het wordt een bloedhete, zwoele, sexy zomeravond met korte rokjes, open bloesjes, dunne zomerjurkjes en funkende beats!

Wees er snel bij want de afgelopen edities van RUSH in Eindhoven waren lang van te voren uitverkocht. Don’t miss this!