Acid Wars: Hard On! Marco Bailey e.a.


Acidtechno


Marco Bailey + 2Junxion + Rob Acid LIVE + Man at Arms


Vanavond staat een extra stevige Acid Wars editie op het programma, met in de hoofdrol Marco Bailey uit België. Deze producer/dj staat al jaren aan de top van de Europese techno scène en is daarnaast ook met grote regelmaat in Japan te vinden, waar hij op handen gedragen wordt. Marco Bailey is niet vies van een potje stevige acid, die hij combineert met zijn eigen selectie aan fijne techno plaatjes. Naast een bekend producer en remixer heeft Marco namelijk ook historie, zijn roots liggen bij de vroege acid house dus hij weet wat hij moet doen als de crowd om Acid vraagt. Die duwt hij vanavond dan ook ongenadig in je oren.

Rob Acid blijft zichzelf vernieuwen en is ook een van de meest productieve Duitse producers, actief onder vele namen en op vele labels. Zijn live set is eigenlijk nooit hetzelfde, en loopt van funky baslijntjes naar knetterende 303’s. Dat wordt een uur lang feesten, springen en hard gaan op deze 303 koning!

2Junxion is een veelzijdig duo, dat flink bezig is met meerdere muziekstijlen. Hun acid kant kenmerkt zich door parate platenkennis en een zeer energieke manier van draaien: Acid klassiekers op hoog tempo, moderne acidtechno nummers in een razende sequence, veel Eq en live breaks, en een genot om naar te kijken door hun enthousiaste draaiwijze. Deze boys brachten onlangs platen uit op het Acid Tracks label en zijn een belofte voor de toekomst. Ze organiseren ook de nu al beruchte ‘Filthy Filters’ feesten in de regio Hengelo in Oost-Nederland’. Hard beukwerk voor de liefhebbers en de perfecte feestelijke afsluiter van deze zomereditie!

Nadat hij de vorige keer in een sneeuwstorm vast zat neemt Man at Arms vanavond revanche met een dubbelloops dj set, waarin ook de laatste label aanwinsten uit de speakers gaan knallen in zijn swingende en funkende mix.