Rave On!


Raven op de beste breakbeats aller tijden!


DJ's Robob + TAA + Hektikal + MC:D


Rave on!
De beste uptempo breaks, beats en heliumstemmetjes in een old skool Rave spektakel met DJ's Robob, TAA en Hektikal.

Rave on!
Robob spitte zijn archief om en brengt ons een heerlijke selectie van alles wat het rave genre groot maakte. DJ's TAA en Hektikal lopen stad en land af op zoek naar de zeldzame klassiekers en white label promo's.

Rave on!
Vanuit de pakhuizen, loodsen, tunnels en fabrieken ontstond begin jaren negentig een muziekstroming, nauw verwant aan acid house en voornamelijk afkomstig uit Engeland en in het bijzonder steden als Birmingham, Leeds en Manchester. Muziek met een een stevige dreun, snel en vooral met breakbeats en hoge stemmetjes: De Rave breakbeat stijl was geboren.  Al snel brak het genre definitief door met namen als Altern 8, the Prodigy, the Shamen en vele anderen.

Rave on!
Het fenomeen greep zo snel om zich heen dat de Engelse overheid zich bedreigd voelde en met de beruchte Criminal Justice Bill kwam die het mogelijk maakte mensen zonder reden op te pakken tijdens warehouse raves. Veel heeft het niet geholpen: De raves bleven en werden alleen maar groter en groter. later splitste dit genre zich op in vele andere, waaronder jungle en drum-n-bass. En zo schreef rave muziekgeschiedenis...

Rave On!
bezoeker riepen dit tijdens de feesten, om aan te tonen dat ze niet te stoppen waren. Wil je ook meemaken hoe intens deze muziek was en nog steeds is, zorg dan dat je erbij bent vanavond! Rave on! Rave on!