Paulusma (zanger Daryll-Ann + band)


Singer/songwriter


+ Mullhouse


Jelle Paulusma, zanger en songsmit van het ter ziele gegane Daryll-Ann, heeft inmiddels zijn eerste solo album uit getiteld 'Here We Are'. Op deze plaat staan tien nummers die door Paulusma thuis, voornamelijk in zijn eentje, zijn opgenomen. Er zijn enkele gastbijdragen van John Maasakkers op drums, Diederik Nomden (ook Daryll-Ann) op piano en JB Meijers op onder andere gitaar en mandoline. Deze laatste heeft de CD ook gemixt. De muziek beweegt zich volgens Paulusma tussen singer/songwriter, westcoastpop en neo-psychedelica. Live worden er ook Daryll-Ann klassiekers gespeeld.

Naast zijn solo album is Paulusma ook druk in de weer met de Eindhovense electropop act Clashing Egos, waarvan ook dit jaar een nieuw album uitkomt. 


Volgende maand (2 april) speelt de tweede band die zich uit de as van Daryll-Ann opricht ook in de Effenaar. Do-The-Undo is namelijk de nieuwe groep van Daryll-Ann gitarist Anne Soldaat. Voor degenen die de gitaarsongs van Daryll-Ann mooi vonden, is deze band zeker een aanrader!